hits

MINI JULEBORD

Stort skal man tenkte. Vi er to kollegaer på jobbreise nå i desember og vi fant ut at kveldens middag skulle bli vårt julebord. Vi hadde avtalt det på forhånd og i koffertene hadde vi pakket ned kjole og høye sko.

Girls in the mirror.

Kveldens utrolig hyggelige selskap.

Ikke noe meny å velge i, men denne lokale pølsa, som var det eneste på menyen, smakte helt topp.

Litt stemning klarte vi å få til i alle fall.

Som sagt; ikke mage på dette hotellet i Rosendal nei.

Utsikten fra rommet på kvelden. Pga nattens uvær var det bare 2,5 av juletrærne som stod oppe på  morgenen.

Med balkong skal man selvfølgelig sitte ute for enhver pris. Ble sittende til langt på kveld.

Måtte også få med et bilde av overnattingsstedet. Utrolig sjarmerende og sikkert fantastisk på en godværsdag. Her har jeg tatt bilde gjennom bilvinduet for det bøtt renger.

Uværet som herjer på vestlandet har helt klart gitt oss litt hodebry og ikke minst vært et hot samtaletema. Det mest spennende nå er om jeg kommer meg hjem med fly i dag og om Kristine kommer seg videre med ferge. Litt spenning skal man ha i hverdagen. Uvær passer mye bedre når man er hjemme i sofaen med te og tente stearinlys. Krysser armer og bein for at jeg kommer meg hjem i ettermiddag før vinden tar helt av.

Signatur

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Yvonne Lindstad

Yvonne Lindstad

46, Ullensaker

Jeg er ei dame i 40 årene som tenkte blogg var en fin måte å oppdatere mine nære og kjære på. Er mye på farta og ikke så flink til å fortelle. Her har de en mulighet til å henge med hvis man stikker innom bloggen. Det er mest om min hverdag, reiser og hva som skjer i heimen.

Kategorier

Arkiv